Lese & Zgarzi

Lese si zgarzi confectionate din piele naturala de vita, lese si zgarzi metalice, lese si zgarzi personalizate cu strasuri si colti, lese retractabile, lese flexibile, lese coarda textila, lese cu motive, zgarzi de forta, zgarzi reflectorizante, zgarzi dresaj, zgarzi cu led, zgarzi cu telecomanda, lese prezentare, lese dresaj.

Lese & Zgarzi 

Subcategorii

 • Lese retractabile & flexibile

  Lese flexibile marca ' FLEXI ' fabricate in Germania, au un design atragator oferind in acelasi timp libertatea de miscare al cainelui, se ofera garantie 24 luni .

 • Lese din piele & metalice

  Lese confectionate din piele naturala de vita, lese forta confectionate din lant metalic sudat, lese din coarda de piele pentru dresaj . 

 • Lese textile & sport

  Lesa sport confectionate din cordelina polipropilena, lese confectionate din chinga textila, pentru toate rasele de caini .

 • Zgarzi din piele & metalice

  Zgarzi confectionate din piele naturala - zgarzi personalizate cu strasuri colorate oferind cainelui d-voastra o personalitate aparte - zgarzi din piele dublata groasa pentru caini de talie mare - zgarzi din piele personalizata cu colti metalici pentru caini de forta si lupta .

 • Zgarzi textile & sport

  Zgarzi confectionate din chinga textila pt toate rasele de caini, zgarzi din cordelina & coarda polipropilena sport .

 • Zgarzi Pisici

  Zgardite confectionate din piele naturala pentru pisicute - zgardite personalizate cu strasuri colorate pentru pisici  - zgarzi confectionate din material textil colorat personalizate cu clopotel pentru pisicute .