Hamuri & Botnite

Hamuri confectionate din piele naturala - hamuri confectionate din chinga textila (silon) - hamuri din piele pentru tractiune (sanie) - botnite metalice - botnite confectionate din piele naturala - botnite din pvc - botnite din material textil - lanturi metalice de curte si accesorii de prindere - ham sanie - ham tractiune - ham pitbull - ham ro...

Hamuri confectionate din piele naturala - hamuri confectionate din chinga textila (silon) - hamuri din piele pentru tractiune (sanie) - botnite metalice - botnite confectionate din piele naturala - botnite din pvc - botnite din material textil - lanturi metalice de curte si accesorii de prindere - ham sanie - ham tractiune - ham pitbull - ham rotweiler - ham ieftin - ham rezistent - botnita rottweiler - botnita amstaff - botnita pitbull.

Mai multe

Hamuri & Botnite  

Subcategorii

  • Hamuri textile

    Hamuri confectionate din material textil in diverse culori, reglabile pentru toate rasele de caini - hamuri din chinga textila color.

  • Hamuri din piele naturala

    Hamurile sun confectionate din piele naturala, fiind executate din 2 sau trei randuri de piele in functie de marimea hamului - hamuri din piele personalizate cu strasuri colorate pentru caini de talie mica si medie - hamuri din piele cu maner pentru tractiune sau sanie .

  • Botnite Caini & Pisici

    Botnite confectionate din piele naturale de vita, avand atasate curele prevazute cu catarama pentru o reglare cat mai usoara in jurul capului cainelui - botnite metalice prevazute cu curele din piele naturala  - botnite din material textil si curele din chinga textila .